Çiftlik Mustafa Yazıcı Ortaokulu

Vizyon: Sunduğu eğitim-öğretimle; sorgulayan,eleştirel düşünen, bilgi, beceri, davranış ve tutumları ile fark edilen bireyler yetiştirerek, ülkemizin nitelikli insan kaynağının oluşturulmasında katkısı olan uluslar arası düzeyde tanınmış bir okul olmak.

Misyon: Çiftlik Mustafa Yazıcı Ortaokulu olarak misyonumuz, olumlu eğitim ortamları sağlayarak öğrencilerimizi, vizyonumuza bağlı kalarak, yeniliklere uyarak, yaşama ve bir üst öğrenime hazırlayarak okulumuzda Türk Milli Eğitiminin temel amaç ve ilkelerini en üst seviyede gerçekleştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 09.00- 15.20
Isınma: Kalorifer ve klima
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://bodrummustafayazici.meb.k12.tr

Adres - Çiftlik Mahallesi Yalıçiftlik Caddesi 273/A İç Kapı No1 / Bodrum / MUĞLA

Öğretim Şekli :Normal- Gündüzlü

Yerleşim Yeri -

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İlçe Merkezine 23 km uzaklıkta, İl Merkezine 125 km uzaklıktadır.