TÜRKİYE AKIL VE ZEKA OYUNLARI TURNUVASI BODRUM İLÇE FİNALLERİ YAPILDI

Türkiye Akıl ve Zekâ Oyunları Turnuvası Bodrum İlçe Finalleri 6 Mart Çarşamba günü Bodrum Gençlik Merkezinde gerçekleştirildi.

07.03.2024 37

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz bünyesinde Bodrum Gençlik Merkezi ev sahipliğinde Akıl ve Zeka Oyunları ilçe koordinatörü Banu YULUK koordinasyonunda  İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Aslan KORKMAZ, Bodrum Gençlik Merkezi Müdürü  Eylem DUMRUK, Şube Müdürümüz İlknur AYDIN'ın katılımlarıyla Bodrum İlçe Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası düzenlendi.

156 öğrencinin katılımıyla 06 Mart Çarşamba günü Bodrum Gençlik Merkezinde düzenlenen turnuvada okulumuzu İlkokul QBitz'de Gökçe KÖSE,  İlkokul Mangala'da Feyza DOĞANAY, Ortaokul Mangala'da İrem BAŞ, Ortaokul Pentago'da Melek Naz KARAGÖL ve Ortaokul Reversi'de Cansu ARSLAN başarıyla temsil etti.

Kaynak: https://bodrum.meb.gov.tr/www/turkiyeakilvezekaoyunlariturnuvasibodrumilcefinalleriyapildi/icerik/6551