Velilerimize Duyurumuz

Velilerimize Duyurumuz

11.10.2023 59

Saygıdeğer Velimiz;

 

         Okulumuzun ve öğrencilerimizin olası tehlikelere karşı daha hassas korunabilmesi, ders uygulama esnasında öğretim ortamının düzenli ve motive edici olabilmesi, hem eğitim kadromuzun hem de siz saygıdeğer velilerimizin öncelikli hedefidir.

 

          Bu hedefi tam anlamıyla gerçekleştirebilmek sizlerin ve bizlerin anlayış ve hedef birliğine bağlıdır. Okulumuz eğitim ve yönetim kadrosu sizlerin danışma, yardım alma, görüş bildirme niyetlerine açıktır.

 

        Sizlerden, öğrencilerimizin güvenliği ve ders uygulamaları esnasında uygun öğretimsel ortamın oluşması için öğrencilerimizi sabah okula bırakmak ve ders bitiminde alma işlemlerini okul giriş kapısı önünde yapmanızı, okul koridorlarına girip dolaşmamanızı, okula görüşme için geldiğinizde "Koruyucu Güvenlik Önlemleri" kapsamında yardımcı personele gerekli bilgilerinizi vererek görüşeceğiniz kişilere onların eşliğinde ulaşmanızı, bütün bu kurallara uymayanları anlayış birliği içerisinde uyarmanızı istiyoruz ve bekliyoruz.

 

           Bu istek ve beklentilerimizin ortak olduğuna inanıyor, bunların birlik ve beraberlik içinde kısa zamanda gerçekleşeceğini umar, saygılar sunarız.